Om GASTRO CATERING

Madoplevelser ud over det sædvanlige

Ofte stillede spørgsmål

Begge dele er muligt, men som udgangspunkt leverer vi altid. Vores biler er særindrettede til at transportere mad på en sikker og hygiejnisk måde.

Vi har erfaringer med leverance af alt mellem 1-2000 kuverter, så afhængigt af at vi ikke er booket i forvejen, kan vi klare langt de fleste henvendelser.

Jo, hvis du tager råvareprisen 1-1 er det naturligvis. Men, ved at udnytte hele råvaren, ved f.eks. et blomkål at kunne bruge de sprøde blade i en salat og stokken der er sprængfyldt med vitaminer og fibre i en wok ret, kan vi holde prisen nede, så vi er i samme prisniveau som branchen i øvrigt.

Ja, vi vil gerne at vores madoplevelser kommer ud til alle, både vores faste firmakunder, men også private arrangementer og events.

I skal selv have tallerkner, glas og bestik, samt tatøj til vores anretninger, men ellers kommer vi med resten. Vi ved at en stor del af oplevelsen er at maden bliver anrettet flot. Vi har derfor investeret i nogle flotte løsninger, så vores lækre mad fremstår endnu mere indbydende og appetit vækkende. I skal blot vaske og pakke vores leveringsservice ned, og så tager vi det med ved næste frokost levering, eller efter nærmere aftale.

Ja – vi kommer først på besøg og sikrer at hygiejnestandarten er tilfredsstillende, og vi vil herefter med glæde indgå i et samarbejde, som tilgodeser os begge. Vi tror på at lokal handel gør os stærkere i lokalsamfundet.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte hvilken løsning der vil passe jer bedst, og om hvordan vi kan skabe smagsoplevelser for jer.

Vi er altid på udkig efter talent. Kontakt os for at høre nærmere om evt. jobåbninger.

Om Jakob Brønd

Jakob har igennem de sidste 18 år arbejdet som kok og køkkenchef på forskellige hoteller, restauranter, caféer i Danmark. Inden han i 2018 startede Gastro Catering, var han ansvarlig for en større virksomheds kantine, med over 2400 daglige spisende, samt events, møder og arrangementer henover året. Sideløbende har han været med i udviklingen af madkoncepter, temaer og opskrifter ved en af landets førende kantineoperatører. Jakob underviser også andre køkkener i køkkendrift og udvikling af menuer mv.

“Jeg er fuldblods kok og en passioneret ildsjæl når det kommer til mad og de smagsoplevelser det kan give. Derfor står der også Gastronaut på mit visitkort, i stedet for ejer/direktør/køkkenchef/altmuligmand. Fordi når det kommer til stykket, er jeg først og fremmest en gastronomisk oplevelsesrejsende i.e. Gastronaut”.

Indkøbskurv
Scroll til toppen