Kurv

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Bestilling og afbestilling

Ved bestilling af varer fra gastro-catering.dk binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår. Den bindende aftale træder i kraft, når aftalen mellem køber og gastro-catering.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Ved bestilling af varer i webshop på gastro-catering.dk, kan ordren annulleres omkostningsfrit indtil 48 timer før afhentningstidspunkt. Annullering sker ved at sende mail til kontakt@gastro-catering.dk med ordrenummer og ønske om annullering. Der sendes efterfølgende bekræftelse på annulleringen.
Er ordren forudbetalt refunderes det fulde betalte beløb ved annullering indtil 48 timer inden afhentningstidspunkt.
Annulleres ordren indenfor 48 timer inden afhentningstidspunkt, er Gastro Catering ikke forpligtet til at refundere ordren hvis den er forudbetalt og Gastro Catering forbeholder sig retten til at udstede faktura på ordren til køber, hvis der er aftalt betaling ved afhentning.
I dette tilfælde vil Gastro Catering dog forsøget at sælge ordren til anden side og lykkes det, vil forudbetalte ordrer blive refunderet og ikke betalte ordrer blive annulleret uden beregning.

Læs mere under vores Handelsbetingelser.

Scroll to Top
Scroll til toppen