Den traditionelle Julebuffét 2022
- Med et Twist
Første servering
- Pocheret økologisk hønseæg med sort pebercreme, håndpillede koldvandsrejer og rød karse
- Rødbedegravad laks med dildmayo, syltede æbler og rehydreret rødbede
- Granrøget andebryst med appelsingel, rosmarinmayo og saltede hasselnødder
Anden servering
- Honning/senneps glaseret kam af frilandsgris (trancheres selv)
- Low & slow oksebryst med ølglace, grønkål og tyttebær
- Æbleflæsk – på Gastro manér
- Små kartofler med brunet smør og rosmarin
- Stegte og stuvede jordskokker og grønkål
- Bagte gule beder med figenvinaigrette, gammelknas og macadamia (salat)
- Grønkålssalat med danske æbler, ristede mandler og bagte jordskokker
- Rødkålssalat med bagte brombær, honning og pærer
Tredje servering
- Risalamande med ristede mandler, ægte vanilje, økologisk Thise fløde og sød kirsebærsauce
- Appelsinmazarin med birkes, karamel og rød appelsingel
- Vores hj. lavede rosmarinbrie med abrikos-æblekompot og rugkiks
Til buffeten medfølger
- Økologisk surdejsrugbrød, økologisk ølandshvedebrød og vores ”mormor” brød med kærnemælk og kerner
– Serveret med dansk smør, naturligvis
PRIS
Kr.
325
Pr. kuvert ved minimum 20 kuverter
Ved under 20 kuverter, koster menuen + 20 kr./kuverten.
Åben PDF'en og læs mere om vores Julemenu - PDF'en kan også printes.
Tilvalgsmuligheder
– Pris pr. tilvalgte ret, pr. kuvert: Kr. 35,-
- Årets julesild 2022 med solbær og appelsin
- Gl. dags modnet sild med karrysalat og løg
- Vores hj. lavede rullepølse af frilandsgris med sky, løg og karse
- Vores hj. lavede lune leverpostej med bacon og svampe
- Smørbagt tarteletskal (stor) med økologiske høns i asparges, purløg og tomat
- Pandestegt fiskefilét med hj. gjort remoulade og økologisk citron
- Sprødstegt andeconfit kugle med jordskokke puré
Bestilles på mail: kontakt@gastro-catering.dk
Vi tager forbehold for udsolgte datoer og ændringer i menuen