Den traditionelle Julebuffét 2022

- Med et Twist

Første servering

  • Pocheret økologisk hønseæg med sort pebercreme, håndpillede koldvandsrejer og rød karse
  • Rødbedegravad laks med dildmayo, syltede æbler og rehydreret rødbede
  • Granrøget andebryst med appelsingel, rosmarinmayo og saltede hasselnødder

Anden servering

  • Honning/senneps glaseret kam af frilandsgris (trancheres selv)
  • Low & slow oksebryst med ølglace, grønkål og tyttebær
  • Æbleflæsk – på Gastro manér
  • Små kartofler med brunet smør og rosmarin
  • Stegte og stuvede jordskokker og grønkål
  • Bagte gule beder med figenvinaigrette, gammelknas og macadamia (salat)
  • Grønkålssalat med danske æbler, ristede mandler og bagte jordskokker
  • Rødkålssalat med bagte brombær, honning og pærer

Tredje servering

  • Risalamande med ristede mandler, ægte vanilje, økologisk Thise fløde og sød kirsebærsauce
  • Appelsinmazarin med birkes, karamel og rød appelsingel
  • Vores hj. lavede rosmarinbrie med abrikos-æblekompot og rugkiks

Til buffeten medfølger

  • Økologisk surdejsrugbrød, økologisk ølandshvedebrød og vores ”mormor” brød med kærnemælk og kerner
    – Serveret med dansk smør, naturligvis

PRIS

Kr.  325
Pr. kuvert ved minimum 20 kuverter

Ved under 20 kuverter, koster menuen + 20 kr./kuverten.

Åben PDF'en og læs mere om vores Julemenu - PDF'en kan også printes.
  •  

Tilvalgsmuligheder

– Pris pr. tilvalgte ret, pr. kuvert: Kr. 35,-

  • Årets julesild 2022 med solbær og appelsin
  • Gl. dags modnet sild med karrysalat og løg
  • Vores hj. lavede rullepølse af frilandsgris med sky, løg og karse
  • Vores hj. lavede lune leverpostej med bacon og svampe
  • Smørbagt tarteletskal (stor) med økologiske høns i asparges, purløg og tomat
  • Pandestegt fiskefilét med hj. gjort remoulade og økologisk citron
  • Sprødstegt andeconfit kugle med jordskokke puré
Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen