Freeze Away

Vores koncept ”FREEZE AWAY” er lækre hverdagsretter fra frost, lavet af de bedste råvarer med en høj grad af økologi, ALTID med dansk kød, og gerne dyrevelfærd hvor muligt.

Alle retterne er altid lavet fra bunden og vi sætter en ære i, at smagsoplevelsen skal være i særklasse. Ved at fryse retterne ned umiddelbart efter produktion, beholder vi smag, vitaminer og ernæringsindholdet intakt.

Retterne er beregnet til en familie på 4 (2 voksne og 2 børn), og indeholder ca. 1 kg. Vi tilbyder også 2 personers portioner af nogle varianter – alt I skal gøre er at lune retten op, og sørge for passende tilbehør.

Opvarmning af Freeze Away retter

Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.

Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt.

Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.

Bionedbrydeligt emballage

Bakkerne er lavet af 100% genanvendt plast, hvoraf de 80% er fra flasker og bakker af engangsemballage. Der tilsættes ingen kunstig farve og I kan derfor opleve at bakkerne kommer i naturlige, varierende farver. Bakkerne lever op til den strengeste fødevarelovgivning og beskytter effektivt indholdet fra -40° celsius til +220° celsius.

Allergener

Alle FREEZE AWAY retter er produceret i miljø hvor der forefindes allergener, herunder: skaldyr, gluten, nødder, bælgfrugter mv.

Holdbarhed

Vores retter kan holde sig op til 6 måneder fra pakkedato, så I kan roligt fylde fryseren op, så I kan servere et lækkert måltid for familie og venner, når tiden er knap.

African Peanut Stew

Læs mere
Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen