• Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer ↴
    • Sæson menu
    • Konfirmationsmenuer
  • Take Away
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

logo logo
logo logo
  • Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer ↴
    • Sæson menu
    • Konfirmationsmenuer
  • Take Away
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

INDISK KRYDRET OKSEGRYDE

Okse fra friland, kål, ærter, karry og tomat i en skøn forening.

Opvarmning

Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.

Serveringsforslag

Serveres med basmati/jasminris, raita og naanbrød.

Ingredienser

Hakket okse, løg, tomat, hvidkål, ærter, madras karry (koriander (34%), gurkemeje (31%), bukkehornsfrø/bukkehornkløver, cayennepeber, spidskommen, fennikel og sort peber), SOYA, rapsolie, chiliflager, spidskommen, ingefær, sukker, sort peber, laurbærblade og limeblade.
GLUTENFRI - LAKTOSEFRI

Nettovægt

1 kg
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi 352 kj / 84 kcal
Fedt 3,5 g
– heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrat 5,0 g
– heraf sukkerarter 3,2 g
Kostfibre 2,5 g
Protein 6,9 g
Salt 0,3 g

Holdbarhed

På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!
GASTRO CATERING
Lundborgvej 16
8800 Viborg
CVR. 41944439

Telefon: 4246 3623
Mail: kontakt@gastro-catering.dk
Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
FØLG OS