Dansk kyllingebryst på mexicansk manér med fajita spice og økologiske tomater.
KYLLINGEFAJITA
Opvarmning
Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Serveringsforslag
Serveres i tortillawrap med frisk mozzarella, sprøde salater og marinerede kikærter.
Ingredienser
Kyllingebryst, løg, tomat, rød peberfrugt, grøn peberfrugt, hvidløg, paprika, spidskommen, maizena, sukker, salt, sort peber, tørret koriander, chiliflager og cayennepeber.
GLUTENFRI - LAKTOSEFRI
Nettovægt
1 kg
NÆRINGSINDHOLD | PR. 100 G |
---|---|
Energi | 303 kj / 72 kcal |
Fedt | 1,2 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 0,2 g |
Kulhydrat | 4,4 g |
– heraf sukkerarter | 2,4 g |
Kostfibre | 1,5 g |
Protein | 10,1 g |
Salt | 0,7 g |
Holdbarhed
På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!