• Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer ↴
    • Sæson menu
    • Konfirmationsmenuer
  • Take Away
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

logo logo
logo logo
  • Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer ↴
    • Sæson menu
    • Konfirmationsmenuer
  • Take Away
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

KYLLINGEFAJITA

Dansk kyllingebryst på mexicansk manér med fajita spice og økologiske tomater.

Opvarmning

Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.

Serveringsforslag

Serveres i tortillawrap med frisk mozzarella, sprøde salater og marinerede kikærter.

Ingredienser

Kyllingebryst, løg, tomat, rød peberfrugt, grøn peberfrugt, hvidløg, paprika, spidskommen, maizena, sukker, salt, sort peber, tørret koriander, chiliflager og cayennepeber.
GLUTENFRI - LAKTOSEFRI

Nettovægt

1 kg
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi 303 kj / 72 kcal
Fedt 1,2 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 4,4 g
– heraf sukkerarter 2,4 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 10,1 g
Salt 0,7 g

Holdbarhed

På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!
GASTRO CATERING
Lundborgvej 16
8800 Viborg
CVR. 41944439

Telefon: 4246 3623
Mail: kontakt@gastro-catering.dk
Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
FØLG OS