Yoghurtmarineret dansk kyllingebryst, i en fløjlsblød krydret sauce, med garam masala.
BUTTER CHICKEN
Opvarmning
Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Serveringsforslag
Serveres med chutney, raita, fladbrød og en lille salat.
Ingredienser
Kyllingebryst, løg, gulerod, FLØDE, tomat, YOGHURT, SMØR, hvidløg, hønsefond, SOYA, garam masala (ingefær, spidskommen, koriander, kardemomme, kanel, sort peber, cayennepeber og nellike), paprika, sukker, salt, FISHSAUCE og chiliflager.
GLUTENFRI
Nettovægt
1 kg
NÆRINGSINDHOLD | PR. 100 G |
---|---|
Energi | 472 kj / 113 kcal |
Fedt | 6,3 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 3,6 g |
Kulhydrat | 4,1 g |
– heraf sukkerarter | 2,6 g |
Kostfibre | 1,2 g |
Protein | 9,6 g |
Salt | 0,8 g |
Holdbarhed
På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!