Kødboller lavet af økologisk gris og grøntsager, i en lækker krydret sauce, med tomat og spices.
BOLLER I KARRY
Opvarmning
Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Serveringsforslag
Serveres med kogte ris, chutney, groft brød og en lille salat.
Ingredienser
Kødboller: Økologisk hakket gris, løg, SELLERI, sødMÆLK, HVEDEMEL, ÆG, salt, paprika, karry og peber.
Sauce: Sky fra gris, sødMÆLK, løg, tomat, SELLERI, gulerod, porre, æble, hønsefond, æblejuice, SOYA, rapsolie, madras karry (koriander (34%), gurkemeje (31%), bukkehornsfrø/bukkehornkløver, cayennepeber, spidskommen, fennikel og sort peber), hvidløg, maizena, salt, sukker, paprika, sort peber og spidskommen.
Sauce: Sky fra gris, sødMÆLK, løg, tomat, SELLERI, gulerod, porre, æble, hønsefond, æblejuice, SOYA, rapsolie, madras karry (koriander (34%), gurkemeje (31%), bukkehornsfrø/bukkehornkløver, cayennepeber, spidskommen, fennikel og sort peber), hvidløg, maizena, salt, sukker, paprika, sort peber og spidskommen.
Nettovægt
1 kg
NÆRINGSINDHOLD | PR. 100 G |
---|---|
Energi | 356 kj / 85 kcal |
Fedt | 4,1 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 1,3 g |
Kulhydrat | 5,6 g |
– heraf sukkerarter | 2,4 g |
Kostfibre | 1,1 g |
Protein | 5,9 g |
Salt | 0,8 g |
Holdbarhed
På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!