• Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer ↴
    • Sæson menu
    • Konfirmationsmenuer
  • Take Away
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

logo logo
logo logo
  • Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer ↴
    • Sæson menu
    • Konfirmationsmenuer
  • Take Away
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

BOLOGNESE

Lavet på dansk okse fra friland, solmodne tomater og italienske urter.

Opvarmning

Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.

Serveringsforslag

Serveres med pasta eller ris og parmesan.
Eller bruges i fx lasagne eller på pizza.

Ingredienser

Hakket okse, tomat, løg, courgetter, rød peberfrugt, tomat koncentrat, SOYA, oksefond, hvidløg, paprika, sukker, salt, maizena, oregano, laurbærblade, basilikum og timian.
GLUTENFRI - LAKTOSEFRI

Nettovægt

1 kg
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi 303 kj / 72 kcal
Fedt 2,8 g
– heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 4,9 g
– heraf sukkerarter 2,9 g
Kostfibre 1,4 g
Protein 6,3 g
Salt 0,8 g

Holdbarhed

På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!
GASTRO CATERING
Lundborgvej 16
8800 Viborg
CVR. 41944439

Telefon: 4246 3623
Mail: kontakt@gastro-catering.dk
Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
FØLG OS