Lavet på frilandsgris i en skøn flødesauce med champignon, løg og paprika.
SKINKEGRYDE MED BACON
Opvarmning
Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Serveringsforslag
Serveres med råstegte kartofler eller ris og groft brød.
Ingredienser
Skinke, løg, perleløg, tomat, røget bacon, FLØDE, champignon, grøn peberfrugt, gulerod, hønsefond, tomat koncentrat, SOYA, paprika, maizena, sukker, salt, sort peber, timian og oregano.
GLUTENFRI
Nettovægt
1 kg
NÆRINGSINDHOLD | PR. 100 G |
---|---|
Energi | 460 kj / 110 kcal |
Fedt | 6,3 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 2,9 g |
Kulhydrat | 3,8 g |
– heraf sukkerarter | 2,3 g |
Kostfibre | 1,1 g |
Protein | 9,1 g |
Salt | 0,6 g |
Holdbarhed
På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!