Sæsonmenu januar/februar 2023
Forret
- Lavtempereret torsk med syltede æbler, rygeost, små salater, håndpillede rejer, røgede mandler og karse
Hovedret
- Langtidsstegt oksefilét af kødkvæg med sort peber og timian (trancheres selv)
- Yoghurt stegt kalkunbryst med sesam og tahine (trancheres selv)
- Flødevendte øko kartofler og jordskokke
- Timianskysauce
- Bagte knoldselleri med rosmarin, brødcrunch og urter (lun)
- Gule beder med brombærsylt, saltost og hassel
- Kulørte gulerødder i salat med pære, grønkål og hytteost
- Flækærtehummus med saltet citron
Dessert
- Æble/hybencrumble med økologisk vaniljefraiche
- Lys chokoladekage med mørksyltede valnødder og havtornganache
- Vesterhavsost med æblekompot og bagt hasselnød
Med til menuen
- Gastronautens koldhævede surdejsbrød og dansk økologisk smør
Pris
Pris pr. kuvert ved minimum 20 kuverter: Kr. 375,-.
Ved bestilling på under 20 kuverter, koster menuen 20 kr. ekstra/kuverten.
Bestilling
Bestilles på mail: kontakt@gastro-catering.dk.
Vi tager forbehold for udsolgte datoer og ændringer i menuen.
Levering
Leveringsomkostninger kr. 150,- i Viborg by.
Levering uden for bygrænsen efter aftale.
Servering/anretning
Menuen leveres klar til servering på fade/skåle og med forretten som portionsanretning, dog kan der være elementer til selvanretning. Kødet til hovedretten skal selv trancheres.
Print menuen som PDF
Hent og læs også vores print-venlige PDF udgave af menuen – Her finder I også info om levering og afbestilling.