Sæsonmenu januar/februar 2023

Forret

  • Lavtempereret torsk med syltede æbler, rygeost, små salater, håndpillede rejer, røgede mandler og karse

Hovedret

  • Langtidsstegt oksefilét af kødkvæg med sort peber og timian (trancheres selv)
  • Yoghurt stegt kalkunbryst med sesam og tahine (trancheres selv)
  • Flødevendte øko kartofler og jordskokke
  • Timianskysauce
  • Bagte knoldselleri med rosmarin, brødcrunch og urter (lun)
  • Gule beder med brombærsylt, saltost og hassel
  • Kulørte gulerødder i salat med pære, grønkål og hytteost
  • Flækærtehummus med saltet citron

Dessert

  • Æble/hybencrumble med økologisk vaniljefraiche
  • Lys chokoladekage med mørksyltede valnødder og havtornganache
  • Vesterhavsost med æblekompot og bagt hasselnød

Med til menuen

  • Gastronautens koldhævede surdejsbrød og dansk økologisk smør

Pris

Pris pr. kuvert ved minimum 20 kuverter: Kr. 375,-.
Ved bestilling på under 20 kuverter, koster menuen 20 kr. ekstra/kuverten.

Bestilling

Bestilles på mail: kontakt@gastro-catering.dk.
Vi tager forbehold for udsolgte datoer og ændringer i menuen.

Levering

Leveringsomkostninger kr. 150,- i Viborg by.
Levering uden for bygrænsen efter aftale.

Servering/anretning

Menuen leveres klar til servering på fade/skåle og med forretten som portionsanretning, dog kan der være elementer til selvanretning. Kødet til hovedretten skal selv trancheres.

Print menuen som PDF

Hent og læs også vores print-venlige PDF udgave af menuen – Her finder I også info om levering og afbestilling.

Indkøbskurv
Scroll to Top