Sæsonmenu august/september 2023

3 retters menu med anrettet forret og dessert, samt hovedret som buffet

Forret

  • Letrøget kulmule med frisk tomatkompot, avocadomayo, røgede mandler og små salater

Hovedret

  • Langtidsstegt oksefilét af kødkvæg med sort peber og timian
  • Köfte på Hopballe Mølle kylling med sesam og sommerlig tzatziki
  • Stegte aspargeskartofler med timian og persille
  • Cremet kantarelsauce
  • Bagte majs med trøffelolie, gammelknas og karse (salat)
  • Tomatsalat med frisk mozzarella, rødløg og basilikum
  • Bagte nye gulerødder med hytteost, urtepesto og feld
  • Røget ærtepuré

Dessert

  • Sommerdessert med mazarin, hindbær broken gel, hvid chokoladeganache, friske bær og sprød marengs

Med til menuen​

  • Gastronautens koldhævede surdejsbrød, bløde kernebrioche og dansk økologisk smør

Pris​

Pris pr. kuvert ved minimum 20 kuverter: Kr. 395,-.
Ved bestilling på under 20 kuverter, koster menuen 20 kr. ekstra/kuverten.

Bestilling

Minimumsbestilling: 20 kuverter.
Bestilles på mail: kontakt@gastro-catering.dk.
Vi tager forbehold for udsolgte datoer og ændringer i menuen.

Levering

Leveringsomkostninger kr. 150,- i Viborg by.
Levering uden for bygrænsen efter aftale.

Servering/anretning​

Menuen leveres klar til servering på fade/skåle og med forretten, samt dessert som portionsanretning, dog kan der være elementer til selvanretning.
Ydermere skal kødet til hovedretten selv trancheres.

Indkøbskurv
Scroll to Top