Sæsonmenu august/september 2023
3 retters menu med anrettet forret og dessert, samt hovedret som buffet
Forret
- Letrøget kulmule med frisk tomatkompot, avocadomayo, røgede mandler og små salater
Hovedret
- Langtidsstegt oksefilét af kødkvæg med sort peber og timian
- Köfte på Hopballe Mølle kylling med sesam og sommerlig tzatziki
- Stegte aspargeskartofler med timian og persille
- Cremet kantarelsauce
- Bagte majs med trøffelolie, gammelknas og karse (salat)
- Tomatsalat med frisk mozzarella, rødløg og basilikum
- Bagte nye gulerødder med hytteost, urtepesto og feld
- Røget ærtepuré
Dessert
- Sommerdessert med mazarin, hindbær broken gel, hvid chokoladeganache, friske bær og sprød marengs
Med til menuen
- Gastronautens koldhævede surdejsbrød, bløde kernebrioche og dansk økologisk smør
Pris
Pris pr. kuvert ved minimum 20 kuverter: Kr. 395,-.
Ved bestilling på under 20 kuverter, koster menuen 20 kr. ekstra/kuverten.
Bestilling
Minimumsbestilling: 20 kuverter.
Bestilles på mail: kontakt@gastro-catering.dk.
Vi tager forbehold for udsolgte datoer og ændringer i menuen.
Levering
Leveringsomkostninger kr. 150,- i Viborg by.
Levering uden for bygrænsen efter aftale.
Servering/anretning
Menuen leveres klar til servering på fade/skåle og med forretten, samt dessert som portionsanretning, dog kan der være elementer til selvanretning.
Ydermere skal kødet til hovedretten selv trancheres.