Dansk kyllingebryst stegt i cremet jordnøddesauce med rød karry, kokosmælk og soya.
KYLLING SATAY
Opvarmning
Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Serveringsforslag
Serveres med basmatiris, ristede jordnødder og koriander.
Ingredienser
Kyllingebryst, løg, kokosmælk, gulerod, tomat, edamamme bønner, PEANUTS, PEANUTBUTTER, hønsefond, SOYA, limesaft, hvidløg, rød karrypasta (tørret rød chili (28%), citron græs, hvidløg, skalotteløg, salt, kaffir limeskal, galangarod, korianderfrø og spidskommen), paprika, maizena, madras karry (koriander (34%), gurkemeje (31%), bukkehornsfrø/bukkehornkløver, cayennepeber, spidskommen, fennikel og sort peber), sukker, salt, FISHSAUCE, limeblade.
GLUTENFRI - LAKTOSEFRI
Nettovægt
1 kg
NÆRINGSINDHOLD | PR. 100 G |
---|---|
Energi | 360 kj / 86 kcal |
Fedt | 2,8 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 0,7 g |
Kulhydrat | 4,9 g |
– heraf sukkerarter | 2,8 g |
Kostfibre | 1,5 g |
Protein | 9,5 g |
Salt | 0,8 g |
Holdbarhed
På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!