• Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Køb Take Away
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

logo logo
logo logo
  • Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Køb Take Away
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

KYLLING SATAY

Dansk kyllingebryst stegt i cremet jordnøddesauce med rød karry, kokosmælk og soya.

Opvarmning

Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.

Serveringsforslag

Serveres med basmatiris, ristede jordnødder og koriander.

Ingredienser

Kyllingebryst, løg, kokosmælk, gulerod, tomat, edamamme bønner, PEANUTS, PEANUTBUTTER, hønsefond, SOYA, limesaft, hvidløg, rød karrypasta (tørret rød chili (28%), citron græs, hvidløg, skalotteløg, salt, kaffir limeskal, galangarod, korianderfrø og spidskommen), paprika, maizena, madras karry (koriander (34%), gurkemeje (31%), bukkehornsfrø/bukkehornkløver, cayennepeber, spidskommen, fennikel og sort peber), sukker, salt, FISHSAUCE, limeblade.
GLUTENFRI - LAKTOSEFRI

Nettovægt

1 kg
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi 360 kj / 86 kcal
Fedt 2,8 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,7 g
Kulhydrat 4,9 g
– heraf sukkerarter 2,8 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 9,5 g
Salt 0,8 g

Holdbarhed

På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!
GASTRO CATERING
Lundborgvej 16
8800 Viborg
CVR. 41944439

Telefon: 4246 3623
Mail: kontakt@gastro-catering.dk
Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Handelsbetingelser
FØLG OS