Dansk kyllingebryst i spicy rød karrysauce med kokosmælk, lime og edamamme bønner.
KYLLING I RØD KARRY
Opvarmning
Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Serveringsforslag
Serveres med basmatiris, fladbrød og en lille salat.
Ingredienser
Kyllingebryst, løg, kokosmælk, tomat, gulerod, edamamme bønner, tomat koncentrat, rød karrypasta (tørret rød chili (28%), citron græs, hvidløg, skalotteløg, salt, kaffir, limeskal, galangarod, korianderfrø og spidskommen), hønsefond, SOYA, hvidløg, maizena, paprika, sukker, salt, FISHSAUCE og limeblade.
GLUTENFRI - LAKTOSEFRI
Nettovægt
1 kg
NÆRINGSINDHOLD | PR. 100 G |
---|---|
Energi | 307 kj / 73 kcal |
Fedt | 1,5 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 0,5 g |
Kulhydrat | 5,1 g |
– heraf sukkerarter | 2,9 g |
Kostfibre | 1,4 g |
Protein | 9,0 g |
Salt | 0,7 g |
Holdbarhed
På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!