• Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Køb Take Away
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

logo logo
logo logo
  • Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Køb Take Away
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

KYLLING I RØD KARRY

Dansk kyllingebryst i spicy rød karrysauce med kokosmælk, lime og edamamme bønner.

Opvarmning

Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.

Serveringsforslag

Serveres med basmatiris, fladbrød og en lille salat.

Ingredienser

Kyllingebryst, løg, kokosmælk, tomat, gulerod, edamamme bønner, tomat koncentrat, rød karrypasta (tørret rød chili (28%), citron græs, hvidløg, skalotteløg, salt, kaffir, limeskal, galangarod, korianderfrø og spidskommen), hønsefond, SOYA, hvidløg, maizena, paprika, sukker, salt, FISHSAUCE og limeblade.
GLUTENFRI - LAKTOSEFRI

Nettovægt

1 kg
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi 307 kj / 73 kcal
Fedt 1,5 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat 5,1 g
– heraf sukkerarter 2,9 g
Kostfibre 1,4 g
Protein 9,0 g
Salt 0,7 g

Holdbarhed

På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!
GASTRO CATERING
Lundborgvej 16
8800 Viborg
CVR. 41944439

Telefon: 4246 3623
Mail: kontakt@gastro-catering.dk
Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Handelsbetingelser
FØLG OS