Konfirmationsmenuer 2023

Konfirmationsfest med mad i særklasse

Vi har nøje sammensat 3 lækre og velsmagende konfirmationsmenuer så du kan vælge netop den menu der passer til din konfirmationsfest.

Alle menuer er selvfølgelig tilberedt med udgangspunkt i vores kendte holdninger til økologi, dyrevelfærd og kvalitetsråvarer.

Se menuerne nedenfor men Læs også vores PDF med meget mere information

Læs mere om anretning og servering af konfirmationsmenuerne, se tilbud på vin som er nøje udvalgt til vores menuer fra BISGAARDs samt find info om tilvalgsmuligheder, levering og afbestilling med mere.

Alt sammen står beskrevet i vores print-venlige PDF, som du finder ved at klikke på knappen “Hent konfirmationsmenuerne som PDF”.

Menu 1:
”Konfirmationsmenuen 2023”

Vores mest populære konfirmationsmenu – til en særlig god pris!
Buffet med 3 forretter, buffet hovedret og 3 desserter.
Forret
  • Gastros tunsalat af Ortiz tun med avocado, saltede mandler og urter – anrettet i portionsskåle
  • Krydderstegt kyllingebryst med kold bearnaisecreme, syltede løg, brødkrumme og friseé – anrettet på små fade
  • Langtidsstegt kalvelår med aïoli, ajvar og marinerede kikærter – anrettet på små fade
 
Hovedret
  • Helstegt kalvemørbrad fra dyrevelfærdsmærkede Gastro Kalv (trancheres selv)
  • Indbagt Hopballe Mølle kyllinge terrine med sesam og grønne asparges
  • Cremet estragonsauce
  • Stegte små kartofler med urtegremolata (urtegremolata medfølger til anretning)
  • Bagte nye gulerødder med hytteost, karse og sort peber
  • Hjertesalat med bagte og friske cherrytomater, basilikumsolie og croutons
  • Grøn linsesalat med ærter, saltost og urter
  • Spread på linser, ramsløg og citronolie
 
Dessert
  • Fragelité isroulade med jordbær/rabarberkompot og kyskager (isrouladen trancheres selv)
  • Pistaciemazarin med mørk chokoladeganache og solbær
  • Hvid chokolademousse med hindbærgelé og brændt hvid chokolade
 
Tilkøb
  • Alle retter fra menu 2 ”Den klassiske”, kan tilkøbes til denne menu.
 
Med til menuen
  • Gastronautens koldhævede surdejsbrød og dansk økologisk smør til både forret og hovedret
Pris – ”Konfirmationsmenuen 2023”

Pris pr. kuvert ved minimum 20 personer:

  • 2 retter: 290 kr.
  • 3 retter: 350 kr.

Menu 2:
”Den klassiske”

Menuen er tænkt som selvbetjeningsbuffet.

Forretter: Vælg 2
– tilkøb én ekstra Kr. 35,-
  • Gastros tunmousse med økologisk smør og økologisk citrus. Serveres med små salater, øko æg og kapersmayo
  • Vores varmrøgede laks fra færøerne med ”rød” dressing, agurk og koldvandsrejer
  • ”Rejecocktail” på Gastro manér. Med håndpillede koldvandsrejer, syltede hvide asparges, tomatstøv og tomatmayo
  • Hj. røget kylling med sprød brødkrumme, sort hvidløgsaïoli, syltet løg og karse
  • Lufttørret sydlandsk skinke med urtepesto, syltede løg og artiskok
  • Smørbagt tartelet med høns i asparges, tomat og purløg (leveres som ”samle selv”)
 
Hovedretter: Vælg 1
– tilkøb én ekstra Kr. 35,-
  • Kam af letsaltet økologisk gris stegt med sort peber og ramsløg. Serveres med cremet estragon sauce og ristede rødder
  • BBQ glaseret kyllingebryst med whiskeysauce, løgringe og stegte gulerødder
  • Langtidsstegt oksestriploin med timian og hvidløg. Hertil rødvinssauce og ristede svampe
  • ”Lørdagskylling” – dansk udbenet kylling overlår stegt med citrus og timian. Hertil kraftig persillesauce og nye gulerødder
  • Letsaltet kalkunbryst med ristede grønne asparges, cremet estragonsauce og brændt citron
 
Tilbehør: Vælg 1
– tilkøb én ekstra Kr. 25,-
  • Nye smørkogte kartofler med persille
  • Ovnristede kartofler med koldpresset rapsolie og timian
  • Kartoffelgratin med økologisk fraiche og hvider
  • Flødevendte små kartofler med løg og timian
  • Ovnristet polenta med høost, hvidløg og dehydreret tomat
  • Risotto”kugler” med parmesan, persille og sort hvidløg
 
Salater: Vælg 2
– tilkøb én ekstra Kr. 25,-
  • Kartoffelsalat med rygeoste creme, ærter og urter
  • Tomatsalat med saltost, spinat, basilikum, rødløg og jomfruolie
  • Råmarineret gulerodssalat med saltost og ristede kerner
  • Hjertesalat med bagte og friske cherrytomater, basilikumsolie og croutons
  • Grøn linsesalat med ærter, saltost og urter
  • Spread på linser, ramsløg og citronolie
 
Desserter: Vælg 2
– tilkøb én ekstra Kr. 30,-
  • Fragelité isroulade med jordbær/rabarberkompot (isrouladen trancheres selv)
  • Pistaciemazarin med mørk chokoladeganache og solbær
  • Hvid chokolademousse med hindbærgelé og brændt hvid chokolade
  • Gastros chokolade brownie med hindbær broken gel og chokoladekrystal
  • Vores citronfromage med citrongelé og pistacieknas
  • Gl. dags æblekage med marcipanmakron og økologisk Thise fløde
  • Frugtsalat i myntesirup og hjemmelavet råcreme
  • Eton Mess – portionsanretninger med marengs, syltede og friske bær og vaniljefløde
 
Med til menuen
  • Gastronautens koldhævede surdejsbrød og dansk økologisk smør
Pris – ”Den klassiske”

Pris pr. kuvert ved minimum 20 personer:

  • 2 retter: 300 kr.
  • 3 retter: 360 kr.

Menu 3:
”Tapasmenuen”

Menuen er tænkt som et udpluk af forskellige små retter, hvor man serverer de kolde og varme retter på buffeten samlet, hvorefter der afsluttes med desserten. Alle retter er portionerede enkeltvis.

Kolde retter
  • Gastros tunsalat af Ortiz tun med avocado, saltede mandler og urter
  • Krydderstegt kyllingebryst med kold bearnaisecreme, syltede løg, brødkrumme og friseé
  • Langtidsstegt kalvelår med aïoli, ajvar og marinerede kikærter – anrettet på små fade
  • Vores hj. røgede færøske laks med håndpillede koldvandsrejer, urtedressing og bagt cherrytomat
 
Lune retter
  • Medaljon af kalvemørbrad fra dyrevelfærdsmærkede Gastro Kalv med grønne asparges, ærter og estragonsauce
  • Majspaneret kyllingebryst med tomatdip og persillegremolata
  • Grillede løg og nye gulerødder med balsamicoglace
  • ”Flødekartofler” med karameliset løg og rosmarin
  • Hjertesalat med bagte og friske cherrytomater, basilikumsolie og croutons
 
Til sidst
  • Pistaciemazarin med mørk chokoladeganache og solbær
  • Hvid chokolademousse med hindbærgelé og brændt hvid chokolade
  • Eton Mess – portionsanretninger med marengs, syltede og friske bær og vaniljefløde
  • Unika gl. knas med kerneknækbrød og sylt
 
Med til menuen
  • Gastronautens koldhævede surdejsbrød i brud og dansk økologisk smør
Pris – ”Tapasmenuen”

Pris pr. kuvert ved minimum 20 personer: 375 kr.

Ved under 20 kuverter tillægges kr. 20,- pr. kuvert. Alle priser er inkl. moms.
Vi tilbyder ikke differentierede børnepriser, men derimod en særlig børnemenu (t.o.m. 10 år), som ses herunder.

3-Retters Børnemenu

Forret
  • Hj. lavede kyllingespyd med tomatdip, ærter og gulerødder (kold forret)

 

Hovedret
  • Hakkebøf med bearnaisecreme, stegte kartofler og gulerodssalat

 

Dessert
  • Samme som voksenmenuen
Pris – 3-Retters Børnemenu

Pris pr. kuvert inkl. moms: 175 kr.

Indkøbskurv
Scroll to Top