• Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer ↴
    • Studentermenu 2022
    • Konfirmation 2022
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Køb Take Away
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

logo logo
logo logo
  • Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer ↴
    • Studentermenu 2022
    • Konfirmation 2022
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Køb Take Away
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

Konfirmationsfest med mad i særklasse

Vi har nøje sammensat 3 lækre og velsmagende konfirmationsmenuer så du kan vælge netop den menu der passer til din konfirmationsfest.

Alle menuer er selvfølgelig tilberedt med udgangspunkt i vores kendte holdninger til økologi, dyrevelfærd og kvalitetsråvarer.

Konfirmation 2022

Download Konfirmationsmenuerne 2022 som PDF
Menu 1

”Konfirmationsmenuen 2022”

Forret

  • Vores varmrøgede laks fra Færøerne med dildmayo, håndpillede rejer og karse – Anrettet i portionsskåle
  • Kyllingesalat i forårsflor med grønne asparges, hytteost, forårsløg og butterdejskiks – Anrettet i portionsskåle
  • Saltet frilands kalvebryst med BBQ mayo, hj. gjorte sylte sager og røgede mandler – Anrettet på små fade

Hovedret

  • Langtidsstegt filét af dansk okse med timian (trancheres selv)
  • Letsaltet citron/peber marineret kalkunbryst (trancheres selv)
  • Kraftig rødvinssauce
  • Flødevendte små kartofler med løg og timian
  • Hvidløgsstegte grønne bønner og nye gulerødder (lun grøntgarniture)
  • Tomatsalat med saltost, spinat, basilikum, rødløg og jomfruolie
  • Hjertesalat med peberdressing, økologiske ærter og croutons

Dessert

  • Vores fragelitéisroulade med vaniljeparfait og syltede skovbær (trancheres selv)
  • Gastros chokolade brownie med hindbær broken gel og chokoladekrystal
  • Vores citronfromage med citrongelé og pistacieknas – Portions anrettet

Med til menuen

Gastronautens koldhævede surdejsbrød og dansk økologisk smør til både forret og hovedret.

Tilkøb

  • Alle retter fra menu 2 ”Den klassiske”, kan tilkøbes til denne menu

Anretning og servering

Forretter og desserter leveres anrettet på fade og/eller i portioneringer, dog skal isrouladen til desserten skæres ud inden servering.

Hovedretter og salater leveres i gastrofade samt skåle og er anrettet, klar til servering. Kød ved hovedretten skal selv trancheres (skæres).
Menu 2

”Den klassiske”

Denne menu er tænkt som selvbetjeningsbuffet.

Forretter: Vælg 2 – tilkøb én ekstra Kr. 30,-

  • Gastros tunmousse med økologisk smør og økologisk citrus. Serveres m/ små salater, øko æg og kapersmayo
  • Vores varmrøgede laks fra færøerne med ”rød” dressing, agurk og koldvandsrejer
  • ”Rejecocktail” på Gastro manér. Med håndpillede koldvandsrejer, syltede hvide asparges, tomatstøv og tomatmayo
  • Hj. røget kylling med sprød brødkrumme, sort hvidløgsaïoli, syltet løg og karse
  • Lufttørret sydlandsk skinke med urtepesto, syltede løg og artiskok
  • Smørbagt tarteletskal med økologisk høns i asparges (anrettes selv)

Hovedretter: Vælg 1 – tilkøb én ekstra Kr. 30,-

  • Kam af frilandsgris stegt med sort peber og ramsløg. Serveres med cremet estragon sauce og ristede rødder
  • Langtidsstegt oksestriploin med timian og hvidløg. Hertil estragonsauce og ristede svampe
  • ”Lørdagskylling” – dansk udbenet kylling overlår stegt med citrus og timian. Hertil kraftig persillesauce og nye gulerødder
  • Letsaltet kalkunbryst med grønne asparges, estragonsauce og brændt citron

Tilbehør: Vælg 1 – tilkøb én ekstra Kr. 20,-

  • Nye smørkogte kartofler med persille
  • Ovnristede kartofler med koldpresset rapsolie og timian
  • Kartoffelgratin med økologisk fraiche og hvider
  • Flødevendte små kartofler med løg og timian
  • Ovnristet polenta med høost, hvidløg og dehydreret tomat
  • Risotto”kugler” med parmesan, persille og sort hvidløg

Salater: Vælg 2 – tilkøb én ekstra Kr. 20,-

  • Kartoffelsalat af nye kartofler med rygeoste creme, ærter og urter
  • Hjertesalat med urtevinaigrette, syltede asparges og surdejscroutons
  • Tomatsalat med saltost, spinat, basilikum, rødløg og jomfruolie
  • Økologiske ærter i salat med citronolie, hytteost og grønne linser
  • Hjertesalat med peberdressing, økologiske ærter og croutons
  • Råmarineret gulerodssalat med saltost og ristede kerner

Desserter: Vælg 2 – tilkøb én ekstra Kr. 25,-

  • Vores fragelitéisroulade med vaniljeparfait og syltede skovbær (trancheres selv)
  • Gastros chokolade brownie med hindbær broken gel og chokoladekrystal
  • Vores citronfromage med citrongelé og pistacieknas
  • Gl. dags æblekage med marcipanmakron og økologisk Thise fløde
  • Mazarinkage med mørk chokolade, vaniljecreme og bær
  • Frugtsalat i myntesirup og hjemmelavet råcreme
  • Vanilje panna cotta med jordbærgelé og mandelkrokant
  • Eton Mess – Portionsanretninger med marengs, syltede og friske bær og vaniljefløde

Med til menuen

Gastronautens koldhævede surdejsbrød og dansk økologisk smør.

Anretning og servering

Forretter og desserter leveres anrettet på fade og/eller i portioneringer.

Hovedretter og salater leveres i gastrofade samt skåle og er anrettet, klar til servering. Kød ved hovedretten skal selv trancheres (skæres).
Menu 3

”Tapasmenuen”

Menuen er tænkt som et udpluk af forskellige små retter, hvor man serverer de kolde og varme retter på buffeten samlet, hvorefter der afsluttes med desserten.

Kolde retter

  • Vores varmrøgede laks med dildmayo, håndpillede rejer og karse
  • Kyllingesalat i forårsflor med grønne asparges, hytteost, forårsløg og butterdejskiks
  • Saltet frilands kalvebryst med BBQ mayo, hj. gjorte sylte sager og røgede mandler
  • Hj. røget kylling med sprød brødkrumme, sort hvidløgsaïoli, syltet løg og karse

Lune retter

  • Oksefilét som medaillon med grønne asparges og estragonsauce
  • ”Chicken nugget” – Kefirsyrnet dansk kylling i sprød panering med sur-sød sauce og edamame
  • Hvidløgsstegte grønne bønner og nye gulerødder
  • ”Flødekartofler” med karameliset løg og rosmarin
  • Hjertesalat med peberdressing, økologiske ærter og croutons

Til sidst

  • Gastros chokolade brownie med hindbær broken gel og chokoladekrystal
  • Vores citronfromage med citrongelé og pistacieknas
  • Eton Mess – Portionsanretninger med marengs, syltede og friske bær og vaniljefløde
  • Unika gl. knas med kerneknækbrød og sylt

Med til menuen

Gastronautens koldhævede surdejsbrød i brud og dansk økologisk smør.

Anretning og servering

Alle retter leveres portioneret enkeltvis og færdiganrettet i fortrinsvist bæredygtigt og komposterbart engangsemballage og/eller vores eget service.

Ved de lune retter, kan der dog være en grøn urtetopping der selv skal anrettes inden servering.
GASTRO CATERING
Lundborgvej 16
8800 Viborg
CVR. 41944439

Telefon: 4246 3623
Mail: kontakt@gastro-catering.dk
Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Handelsbetingelser
FØLG OS