Okse fra friland, kål, ærter, karry og tomat i en skøn forening.
INDISK KRYDRET OKSEGRYDE
Opvarmning
Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Serveringsforslag
Serveres med basmati/jasminris, raita og naanbrød.
Ingredienser
Hakket okse, løg, tomat, hvidkål, ærter, madras karry (koriander (34%), gurkemeje (31%), bukkehornsfrø/bukkehornkløver, cayennepeber, spidskommen, fennikel og sort peber), SOYA, rapsolie, chiliflager, spidskommen, ingefær, sukker, sort peber, laurbærblade og limeblade.
GLUTENFRI - LAKTOSEFRI
Nettovægt
1 kg
NÆRINGSINDHOLD | PR. 100 G |
---|---|
Energi | 352 kj / 84 kcal |
Fedt | 3,5 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 1,1 g |
Kulhydrat | 5,0 g |
– heraf sukkerarter | 3,2 g |
Kostfibre | 2,5 g |
Protein | 6,9 g |
Salt | 0,3 g |
Holdbarhed
På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!