Spicy chili gryde med røde bønner, tomat og dansk frilands okse.
CHILI CON CARNE
Opvarmning
Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Serveringsforslag
Serveres med ris, guacamole og en lille salat til taco's eller i tortillas.
Ingredienser
Hakket okse, skært oksekød, tomat, røde bønner, løg, rød peberfrugt, tomat koncentrat, kaffe, hvidløg, SOYA, rapsolie, paprika, chipotle, kakao, sukker, salt, chiliflager, maizena, spidskommen, sort peber og laurbærblade.
GLUTENFRI - LAKTOSEFRI
Nettovægt
1 kg
NÆRINGSINDHOLD | PR. 100 G |
---|---|
Energi | 571 kj / 136 kcal |
Fedt | 3,8 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 1,2 g |
Kulhydrat | 12,4 g |
– heraf sukkerarter | 3,0 g |
Kostfibre | 4,7 g |
Protein | 10,7 g |
Salt | 0,7 g |
Holdbarhed
På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!