Lavet på dansk okse fra friland, solmodne tomater og italienske urter.
BOLOGNESE
Opvarmning
Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Alternativt lunes det i en gryde til kogepunktet. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.
Serveringsforslag
Serveres med pasta eller ris og parmesan.
Eller bruges i fx lasagne eller på pizza.
Eller bruges i fx lasagne eller på pizza.
Ingredienser
Hakket okse, tomat, løg, courgetter, rød peberfrugt, tomat koncentrat, SOYA, oksefond, hvidløg, paprika, sukker, salt, maizena, oregano, laurbærblade, basilikum og timian.
GLUTENFRI - LAKTOSEFRI
Nettovægt
1 kg
NÆRINGSINDHOLD | PR. 100 G |
---|---|
Energi | 303 kj / 72 kcal |
Fedt | 2,8 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 1,0 g |
Kulhydrat | 4,9 g |
– heraf sukkerarter | 2,9 g |
Kostfibre | 1,4 g |
Protein | 6,3 g |
Salt | 0,8 g |
Holdbarhed
På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!