• Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Køb Take Away
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

logo logo
logo logo
  • Firmafrokost ↴
    • Frokost menu
    • GASTRO KANTINER
  • Arrangementer
  • DELI ↴
    • FREEZE AWAY
  • Køb Take Away
  • Om
  • Kontakt
  • 0

    No products in the cart.

BOLLER I KARRY

Kødboller lavet af økologisk gris og grøntsager, i en lækker krydret sauce, med tomat og spices.

Opvarmning

Bakken med folie kan gå direkte i ovn/mikrobølgeovn.
Vi foreslår en forsigtig opvarmning ved 160°, til det er rygende varmt. Retten kan opvarmes direkte fra frost, vi anbefaler dog optøning i køleskabet for at spare på energien.
Må ikke genfryses efter optøning.

Serveringsforslag

Serveres med kogte ris, chutney, groft brød og en lille salat.

Ingredienser

Kødboller: Økologisk hakket gris, løg, SELLERI, sødMÆLK, HVEDEMEL, ÆG, salt, paprika, karry og peber.

Sauce: Sky fra gris, sødMÆLK, løg, tomat, SELLERI, gulerod, porre, æble, hønsefond, æblejuice, SOYA, rapsolie, madras karry (koriander (34%), gurkemeje (31%), bukkehornsfrø/bukkehornkløver, cayennepeber, spidskommen, fennikel og sort peber), hvidløg, maizena, salt, sukker, paprika, sort peber og spidskommen.

Nettovægt

1 kg
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi 356 kj / 85 kcal
Fedt 4,1 g
– heraf mættede fedtsyrer 1,3 g
Kulhydrat 5,6 g
– heraf sukkerarter 2,4 g
Kostfibre 1,1 g
Protein 5,9 g
Salt 0,8 g

Holdbarhed

På frost: 6 måneder fra pakkedato (se dato på prismærke).
Optøet: 3-4 dage i køleskab.
VELBEKOMME!
GASTRO CATERING
Lundborgvej 16
8800 Viborg
CVR. 41944439

Telefon: 4246 3623
Mail: kontakt@gastro-catering.dk
Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Handelsbetingelser
FØLG OS