Om

Om

Gastro Catering

Passion for madlavning

Spørgsmål

Oftest stillede

Vi vil så gerne høre fra dig omkring spørgsmål til vores services og måltidsoplevelser

Hvordan får jeg maden, bliver den leveret, eller skal jeg selv afhente?

Begge dele er muligt, men som udgangspunkt leverer vi altid. Vores biler er særindrettede til at transportere mad på en sikker og hygiejnisk måde.

Hvor store events kan I håndtere?

Vi har erfaringer med leverance af alt mellem 1-2000 couverter, så afhængigt af at vi ikke er booket i forvejen, kan vi klare langt de fleste henvendelser.

Er det ikke meget dyrere med økologi og dyrevelfærd?

Jo, hvis du tager råvareprisen 1-1 er det naturligvis. Men, ved at udnytte hele råvaren, ved f.eks. et blomkål at kunne bruge de sprøde blade i en salat og stokken der er sprængfyldt med vitaminer og fibre i en wok ret, kan vi holde prisen nede, så vi er i samme prisniveau som branchen i øvrigt.

Leverer I også til private?

Ja, vi vil gerne at vores madoplevelser kommer ud til alle, både vores faste firmakunder, men også private arrangementer og events.

Hvad med service, skåle, fade osv?

I skal selv have tallerkner, glas og bestik, samt tatøj til vores anretninger, men ellers kommer vi med resten. Vi ved at en stor del af oplevelsen er at maden bliver anrettet flot. Vi har derfor investeret i nogle flotte løsninger, så vores lækre mad fremstår endnu mere indbydende og appetit vækkende. I skal blot vaske og pakke vores leveringsservice ned, og så tager vi det med ved næste frokost levering, eller efter nærmere aftale.

Jeg er lokal landmand, og jeg har nogle fantastiske varer at tilbyde – køber i direkte?

Ja- vi kommer først på besøg og sikrer at hygiejnestandarten er tilfredsstillende, og vi vil herefter med glæde indgå i et samarbejde, som tilgodeser os begge. Vi tror på at lokal handel gør os stærkere i lokalsamfundet.

Vi overvejer at skifte leverandør til vores kantine, hvordan starter vi op?

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte hvilken løsning der vil passe jer bedst, og om hvordan vi kan skabe smagsoplevelser for jer.

 

Jeg vil også være Gastronaut- har I jobs ledige?

Vi er altid på udkig efter talent. Kontakt os for at høre nærmere om evt. jobåbninger.

Kontakt os

 

 

Om Jakob Brønd:

Jakob har igennem de sidste 15 år arbejdet som kok og køkkenchef på forskellige hoteller, restauranter, caféer i Danmark. De sidste 2 år har han været ansvarlig for en større virksomheds kantine, med over 2400 daglige spisende, samt events, møder og arrangementer henover året. Sideløbende har han været været med i udviklingen af madkoncepter, temaer og opskrifter ved en af landets førende kantineoperatører.

“Jeg er fuldblods kok og en passioneret ildsjæl når det kommer til mad og de smagsoplevelser det kan give. Derfor står der også Gastronaut på mit visitkort, i stedet for ejer/direktør/køkkenchef/altmuligmand. Fordi når det kommer til stykket, er jeg først og fremmest en gastronomisk oplevelsesrejsende i.e. Gastronaut”